Tervetuloa Wetterin BMW-sivuille!

199x80_60_degree

BMW 1-sarja jää mieleen

Auton temperamenttinen tyylikkyys korostuu sen voimakkaassa olemuksessa. Vahvat moottorit synnyttävät unohtumattoman dynaamisia hetkiä – moottorivalinnasta riippumatta. Tutustu tarkemmin.

199x80_60_degree 3 series hybrid

Koe urheilullinen 3-sarja

Siinä yhdistyvät BMW-ajoneuvoille tyypillinen design ja laadukkuus. Jokainen viidestä bensiinimoottorista ja viidestä dieselmoottorista takaa puhtaan ajonautinnon.Tutustu tarkemmin.

199x80 5 series

Taloudellinen ja tehokas 5-sarja

BMW 5-sarjassa yhdistyy uskomaton taloudellisuus ja suuri teho. Sen takana on ennen muuta uusi TwinPower Turbo -moottoriteknologia ja EfficientDynamics. Tutustu tarkemmin.

199x80 6 series

6-sarja – BMW:n luonne urheilijan ruumiissa

Huolellisesti harkittuja ja yksityiskohtiaan myöten mietittyjä ratkaisuja kaikkiin niihin tarpeisiin, joita ilmenee BMW 6-sarjalla matkustettaessa.
Tutustu tarkemmin.

199x80 7 series

BMW 7-sarja – The Statement.

Se uhkuu ylivoimaista urheilullisuutta täsmällisellä tyylikkyydellä. Hartialinja ulottuu voimakkaana auton koko pituudelta yhdistäen ovenkahvoja ja päättyen auton perään, jonka takavalot luovat sen ainutkertaisen olemuksen, josta BMW 7-sarjan tunnistaa vaikka yön pimeydessä. Tutustu tarkemmin.

199x80 X1

BMW xDrive. Älykäs neliveto.

Ajodynamiikka säilyy vakaana tiellä kuin tiellä. Älykäs nelivetojärjestelmä xDrive pitää huolen vetävän voiman välittymisestä akseleille muuntuvasti. Järjestelmän ansiosta voit nauttia auton voimasta ja dynamiikasta.
Tutustu tarkemmin.

199x80 Z4

Z4 – Klassikko, uudestaan mietittynä.

Roadster, jollaista voi odottaa vain BMW:ltä: mittasuhteet ovat klassiset: pitkä konepelti, lyhyet koriylitykset, istuinten matala sijainti lähellä taka-akselia, mikä välittää täydellisen tuntuman tiehen. Tutustu tarkemmin.